R. Verschueren bvba
Wij zijn een jong bedrijf, opgericht op 14 februari 2008 door Ronny Verschueren en partners. R.Verschueren BVBA interieur, design & renovatie is gespecialiseerd in het maken van keukens, badkamers, tafels, inbouwkasten, schrijnwerk, deuren, ... . Onze grote passie is het voortbrengen van op maat gemaakte producten in alle mogelijke houtsoorten en aanverwanten. Het afwerken van ruimtes met gyproc of andere materialen behoort ook tot onze dagelijkse bezigheden.

Ondanks onze recente start kunnen wij u 30 jaar ervaring in de bouwsector voorleggen. Ronny is op 30 juni 1977 afgestudeerd in de richting hout specialisatie schrijn- en timmerwerk. Na 30 jaar te hebben gewerkt voor diverse kmo's werd het voor Ronny tijd om de stap te zetten naar het zelfstandige bestaan. Dankzij een ervaren team kunnen wij u vandaag met trots onze firma, R. Verschueren BVBA, voorstellen.

Wij staan garant voor degelijk, kwaliteitsvol werk aan de beste prijs. De perfecte afwerking op uw maat is ons doel. Wij maken het u mogelijk uw eigen concept te realiseren, gaande van een nieuw meubel tot een volledig nieuw te ontwerpen ruimte. Wij staan altijd open voor het maken van een persoonlijke offerte. Onze contactgegevens vindt u
hier. Aarzel zeker niet om ons geheel vrijblijvend om advies te vragen. Wij willen u graag tonen dat er nog echte kwaliteit gemaakt wordt!


Het R. Verschueren BVBA team

Geschiedenis
Copyright 2009 by R.Verschueren bvba    All Rights reserved    E-Mail: info@rverchueren.be    Disclaimer